Remekül sikerült a hagyományos Mikulás Kupa, amit az elmúlt hétvégén rendezett meg a gödöllői egyesület. A gyermek korosztálynak kiírt kupára 14 csapat nevezett. A csoportmérkőzések három helyszínen, öt pályán zajlottak, majd a helyosztókra került sor a Hajós Iskolában felállított három pályán.

Mindkét gödöllői csapat első lett a saját csoportjában, az egyes számú alakulat gyönyörű, hibátlan játékot bemutatva biztosította a helyét az elődöntőben. A két óránál hosszabb pihenő egy kissé visszavetette a fiatalokat, és a döntőbe jutásért egy szoros meccsen ugyan, de alulmaradtak a Nyírsuli-Bem ellen. A másik ágon a Kecskeméti Sportiskola legyőzte a KRA egyes csapatát, így a már-már örök rangadónak számító Gödöllő—KRA mérkőzésre került sor, ami a bronzérem sorsáról döntött.

Nehezen találta meg újra a ritmus a Hemmert Kíra irányította gödöllői hatos, de 1:0-s hátrányból végül is fordítani tudtak a lányok, s ezzel tétmérkőzésen először győzött a Gödöllő a fővárosi klub gyermekcsapata ellen. A döntőt a KESI nyerte az Erdősné Balogh Erika által irányított Bem ellen.

A fiatalabb gödöllői csapat a négy mérkőzéséből hármat megnyert, ezzel a kilencedik helyen zárta a tornát. A lebonyolítás kiemeléses rendszerű volt, így a legjobb helyezésük a hetedik lehetett volna.

(forrás: grcvolley.hu)

Címkék: mikulás röplabda gödöllő utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913434987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása