A Fino-Kaposvár röplabdacsapata és a Szurkolói Baráti Kör az alábbi nyilatkozatot teszi közzé a vasárnapi, kecskeméti bajnoki mérkőzés kapcsán...

A Kalo-Méh-Kecskeméti SE csapata a vasárnapi mérkőzés teljes jegybevételét egy 11 éves röplabdás fiúnak, Horváth Eriknek ajánlja fel, aki szüleit és két leánytestvérét veszítette el közúti balesetben. A Fino-Kaposvár klubelnöksége és a játékosai azt a döntést hozták, hogy mind a felnőtt-, mind a juniorcsapat, valamint minden hivatalos kísérő jegyet vált a mérkőzésre, ezzel is támogatva a kezdeményezést. A kecskeméti klub sportszerű felajánlásának köszönhetően a kaposvári szurkolók ötvenszázalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a mérkőzésre. Most viszont arra kérjük a kilátogató kaposváriakat, hogy mindenki belátása szerint fizessen a jegyért, és amennyiben lehet, álljon el a kedvezmény igénybevételétől.

Mint korábban jeleztük, természetesen a hunvolley.blog tudósítója is jegyet vásárol a mérkőzésre!

Címkék: kecskemét kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr243432377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása