A közelmúltban hatodik alkalommal rendezték meg az ikrényi sportcsarnokban a Győr–Ikrény vegyes-röplabda tornát, amely mostanra nagyon népszerűvé vált. Ezt mi sem jelzi jobban, mint az, hogy Győr és környékén kívül visszatérő csapatok vannak Kecskemétről, Budapestről, Keszthelyről, Érdről, Sopronból is.

A meghirdetett 16 hely másfél óra alatt betelt, így további hat-nyolc csapat maradt le a tornáról „lassúsága” miatt. A két főszervező, Lents Péter és Nagy János maguk is régi játékosok, tevékenységükkel a vegyes-röplabda népszerűségét szeretnék erősíteni. A rendezvény célja: szervezett versenylehetőség biztosítása amatőr és egyesületi csapatok részére.

A vegyes-röplabda annyiban tér el a hagyományos röplabdától, hogy a csapatokban egyaránt játszanak férfiak és nők (egyidejűleg 3 hölgynek és 3 férfinek kell a csapatban szerepelni), minden egyéb szabálya megegyezik a többi szabállyal. A verseny győztese a budapesti Riviéra lett, a második és a harmadik helyet a győri Cool és az N.R.M. csapata szerezte meg.

A versenyről további információk olvashatók ide kattintva!

(forrás: kisalfold.hu)

Címkék: győr vegyes röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr33427546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása