Nincs fűtés a csepeli csarnokban, így sajnos februárra halasztották a MAFC elleni, fővárosi rangadót. A férfi NB I alapszakaszának 12. fordulója persze így is tartogat egy-két érdekes meccset, ilyen például a Dág szolnoki vendégjátéka. Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 12. forduló

SOLLIGHT-NYÍREGYHÁZI FRK — DUNAFERR SE

(november 27. vasárnap, 17 óra)
A nagy távolság miatt nem szabad figyelmen kívül hagynunk az utazásfaktort, de a két csapat ellentétes közelmúltbeli formáját tekintve úgy tűnik, ez kevés lesz a Nyíregyháza számára a győzelemhez... Egyre jobb formában van ugyanis a Dunaferr, és ez egyre magabiztosabb győzelmekben mutatkozik meg!

Tippünk 0:3

DEBRECENI EAC — KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE

(november 27. vasárnap, 17 óra)
A bajnoki címvédő Kaposvár után a tabella második helyezettje is ellátogat Debrecenbe. Ez lesz a kecskemétiek utolsó tétmeccse a somogyiak elleni nagy rangadóig. A különbség miden tekintetben megkérdőjelezhetetlen, az eredmény pedig borítékolható.

Tippünk 0:3

SÜMEGI RE — VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA

(november 27. vasárnap, 17 óra)
A borsodiak Szolnokon igazolták, hogy a MAFC otthonában elszenvedett vereség csak kisiklás volt a részükről. A Sümeg számára csak nem akar összejönni egy kiugró eredmény, hiába jósoljuk hétről-hétre. Talán a rutinos Németh Ervin lendíteni tud a bakonyiak szekerén, de az ő beilleszkedése nyilván nem megy egyik napról a másikra. Ha a hosszú utazástól nem lesz túlságosan fáradt a kazincbarcikai csapat, képességeihez méltó, jó játékkal gond nélkül győzhet.

Tippünk 1:3

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — DÁGI KSE

(november 27. vasárnap, 17 óra)
Nem könnyű jósolni, esélyesek latolgatni, tippelni, ha a Szolnokról van szó. Lassacskán körvonalazódik a csapat helye a mezőnyben, de elég nagy a teljesítménybeli, és ebből fakadóan az eredménybeli hullámzás is. Hogy a Dág ellen melyik arcát mutatja az együttes, nem tudjuk, de a közelmúltban lejátszott meccsek nem sok jóra engednek következtetni...

Tippünk 1:3

Szabadnapos: Fino-Kaposvár

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr433411056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása