A negyedik helyezett Vegyész RC-Kazincbarcika csapatát fogadja a Sümegi RE a férfi NB I alapszakaszának 12. fordulójában. A bakonyiak megerősítették keretüket, náluk játszik tovább a tapasztalt veszprémi röplabdázó, Németh Ervin!

A férfibajnokságban új kör kezdődik, az alapszakasz visszavágói jönnek, így a Sümeg, amely eddig mindössze kétszer nyert, a Kazincbarcikával találkozik vasárnap 17 órától.

— Idegenben az első bajnokinkon simán kikaptunk — mesélte Fehér Tibor, a Sümeg edzője. — Úgy vélem, a múlt heti, Dunaferr ellen mutatott gyenge és akaratgyenge játéknál csakis jobb jöhet. El kellett beszélgetnem egy-két emberrel, rendet kellett tenni a fejekben, hogy a Kazincbarcika ellen újult erővel tudjuk felvenni a versenyt.

A szakvezető hozzátette, új játékos csatlakozott a kerethez, Németh Ervin személyében.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr723409496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása