Három győztes mérkőzéssel kezdte szereplését a Heves megyei női bajnokságban az Eger Old Girls csapata. Az elmúlt hétvégéken Atkáron és Pétervásárán rendezték az A-csoport őszi fordulóját. A sorozat három újonc csapattal bővült: Bátonyterenye, Kazincbarcika és Mozdulj Gyöngyös.

Örömteli, hogy a Heves Megyei Röplabda Szövetség kiírására a környező megyékből is jelentkezek csapatok. A megyei bajnokság így tíz csapat részvételével indult. Az egri öreglányok megint legyőzhetetlennek bizonyultak, ugyanis mindhárom mérkőzésük után játszmavesztés nélküli győzelemmel hagyták el a pályát. A Pétervásárával egy későbbi időpontban játszanak.

Hevesi megyei női bajnokság
Az A-csoport eredményei

Atkár — Mozdulj Gyöngyös 0:2
Atkár — Eger Old Girls 0:2
Mozdulj Gyöngyös — Eger Old Girls 0:2
Bátonyterenye — Mozdulj Gyöngyös 0:2
Pétervására — Bátonyterenye 2:0
Mozdulj Gyöngyös — Pétervására 0:2
Eger Old Girls — Bátonyterenye 2:0

Az Eger Old Girls csapatának tagjai: Magyar-Kalotay Rózsa, Mógorné Tímár Edit, Ónodi Szilvia, Lányi Ágnes, Tóth Andrea, Nemes Napsugár

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: megye eger heves röplabda regionális megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr583408172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása