A Fino-Kaposvár 3:1-re kikapott a szlovéniai Muraszombaton, nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A találkozó statisztikája ide kattintva megtekinthető!

— Hasznos edzőmérkőzést játszottunk jó erőkből álló ellenfelünkkel — kezdte értékelését Demeter György vezetőedző. — Az első szettet, jórészt Geiger András remek szerváinak köszönhetően még sikerült megnyernünk, a folytatásban aztán, főleg a nyitásokban, nagyot javult a házigazda. A harmadik és a negyedik játszma színvonalas, izgalmas csatát hozott. Más tempóban játszottunk, mint az elmúlt időszak hazai találkozóin. Mindenképpen tanulságos volt ez a mérkőzés. A látottaknak örülök, egyedül a végeredménnyel nem lehetünk elégedettek. A találkozó jól szolgálta a felkészülést a decemberi nagy rangadóinkra.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés, férfiak
Murska Subota (szlovén) — Fino-Kaposvár 3:1 (—18, 18, 23, 23)

(forrás: kapos.hu)

Címkék: szlovénia szlovén kaposvár röplabda muraszombat

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr223406957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása