A Fino-Kaposvár tehetséges játékosa, Bozóki Bence kedden, a TFSE elleni Magyar Kupa-mérkőzés napján ünnepelte 17. születésnapját! A vele készült interjúból kiderül, hogy náluk családi hagyomány a röplabda, de a tanulásból is legalább annyi szó esik.
 
— Milyen volt a TF elleni mérkőzés?
— Kifejezetten jól éreztem magam, másfél szettet játszottam. Sokan voltak kíváncsiak a mérkőzésre, jó hangulat volt. A csapat jól szervált és blokkolt, sok jó ütésünk volt, azt gondolom, hoztuk az elvárt teljesítményt, könnyen nyertünk.

— Másfél éve igazoltál Kaposvárra...
— Így van, volt egy megkeresés, amely arról szólt, hogy igazoljak Kaposvárra, és játsszak a juniorban. Megtisztelő volt ez, hiszen a Kaposvár felnőtt csapata nyeri évek óta bajnokságot és a kupát. A szüleimmel megbeszéltük, mit is tegyünk, és amellett, hogy itt magas színvonalon röplabdázhatok, nagyon fontos volt, hogy egy színvonalas gimnáziumban tanulhassak. Nagyon szeretem a biológiát, és a Táncsicsban lehetőségem van ezzel külön foglalkozni. Szeretnék majd továbbtanulni, meglátjuk hova sikerül bekerülnöm, az orvosi egyetem áll most a kívánságlista élén.

— A Bozóki név nem ismeretlen a magyar röplabdában.

— Igen, édesapám Bozóki Antal is röplabdázott, Szegeden és Kaposváron, utóbbi helyen öt évig. Természetesen a röplabda olyan téma a családban, amelyről naponta szót váltunk, elmondom milyen volt az edzés, megbeszéljük, mit kell tennem, hogy jobb legyek. A röplabda mellett legalább ennyit beszélünk a tanulásról is.

— Mit tervezel a röplabda-pályafutásoddal kapcsolatban?
— Mint mindenki, aki sportol, én is szeretném a maximumot kihozni magamból. Szeretnék bajnokcsapatban játszani, esetleg külföldön is. Úgy gondolom, 27-28 éves koromig tudok ilyen szinten játszani, de aztán sem szeretném abbahagyni a röplabdát, ha tudok segíteni, és számítanak rám, akkor amatőrszinten tovább játszanék.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bozóki

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr853406975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása