Második alkalommal rendeztek mini fiútornát Dabroncon november 12-én, hat egyesület részvételével. A csoportmérkőzések után az elődöntőben a Kunhegyes a házigazdákat győzte le nagy csatában 2:1 arányban, míg a másik oldalon a Kaposvár a Tapolcát verte meg a döntőbe jutásért.

A KASI magabiztos, kiegyensúlyozott játékkal nyerte a döntőt a Kunhegyes ellen, a Dabronc a Tapolcát verte a bronzmérkőzésen, az ötödik helyért pedig a Sümeg a Veszprémi RC-t utasította maga mögé.

A végeredmény
1. Kaposvári Sportiskola
2. Kunhegyes
3. Dabronc
4. Tapolca
5. Sümeg
6. Veszprém

Különdíjasok

Legjobb támadó: Borsi Dániel (KASI)
Legjobb feladó: Madarasi Imre (Kunhegyes)
Legjobb mezőnyjátékos: Illés Tamás (Dabronc)

A Dabronci csapat névsora: Illés Tamás, Szabó Bence, Vass Csaba, Bujtor Kevin, Nagy Norbert, Sebestyén Olivér, Óhidi Roland, Laczi Dominik, edző: Badacsonyi Győző

A Dabronc csapata egy héttel később Szegeden, a Markovics Endre-emléktornán vett részt, ahol a tizenhat csapatot felvonultató mezőnyben az előkelő ötödik helyezést érték el a fiúk.

Címkék: mini kaposvár röplabda utánpótlás kasi dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383406240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása