A BITT Kaposvári NRC vezetősége a sportág népszerűsítése és a hazai bajnoki találkozók nézőszámának további növelése céljából szurkolói törzskártyát bocsát ki. Az élvonalban szereplő együttes mérkőzéseinek rendszeres látogatói között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szezon végén.

A csaknem egyhónapos bajnoki szünet után Miskolcon kezdte meg a pontvadászat második szakaszát a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem együttese. A lányok szettet raboltak a borsodiak otthonából, a vereséget azonban nem tudták elkerülni. A mezőny egyik legfiatalabb csapata három győzelemmel és hét vereséggel a kilencedik helyen áll a tabellán, és nehéz sorozatba kezd: november végén és decemberben öt, januárban és február elején pedig újabb hét NB I-es meccs vár rá.

A hétvégén rögtön duplaforduló következik két fővárosi együttes ellen: pénteken 17 órakor a TFSE-KRA lesz az ellenfél a Városi Sportcsarnokban, vasárnap 13 órától pedig a Budai XI SE ellen lép pályára a társaság Budapesten. A csapat célja nem változott, továbbra is szeretné a 7-10. helyek valamelyikét elcsípni a szezon végén.

A klubvezetés örömmel tapasztalta, hogy az elmúlt két évben gyarapodott a nézőszám: rendszeresen 150-200 néző drukkol a sajátnevelésű együttes tagjainak a lelátókon. A belépés továbbra is ingyenes lesz, de a remények szerint egy új kezdeményezésnek köszönhetően talán még többen kapnak kedvet ahhoz, hogy kilátogassanak a BITT meccseire. Az egyesület szurkolói törzskártyát bocsát ki, és a kártya tulajdonosai minden hazai mérkőzés végén kapnak egy-egy pecsétet. A bajnokság végéig a legtöbb pecsétet összegyűjtő drukkerek között a névadó támogató BITT Kft. által felajánlott nyereményeket sorsolják ki.

A szurkolói kártyát a hazai mérkőzések helyszínén és időpontjában lehet igényelni a Városi Sportcsarnokban a klub elnökségi tagjaitól, illetve elektronikus úton a bitt@bitt.hu címen.

Az alapszakaszból még öt hazai meccs van hátra, majd jönnek a rájátszás összecsapásai, úgyhogy kezdődhet a játék!

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr333402679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása