A TEVA-Gödöllői RC hazai környezetben magabiztosan nyert 3:0-ra a mezőny meglepetéscsapata, a Szolnoki Főiskola RK-SI ellen. A vendégeknél Szepesi Gabriella és Pintér Andrea személyében két, egykoron gödöllői színekben röplabdázó játékos is pályára lépett.

Kissé döcögősen kezdték a találkozót a házigazdák, ám a folytatásban annyira mindig éberek voltak, hogy időben hatástalanítsák a lelkes és időnkét jól szerváló vendégek felzárkózási kísérleteit. Erre legkevésbé a második szettben volt szükségük, amikor osztálykülönbség alakult ki a mérkőző felek között. A játék minden elemében meggyőzőbb teljesítmény nyújtott gödöllői egység tagjai közül Szakmáry Gréta (16 pont), Széles Petra (10 pont) és — amíg pályán volt — Horváth Gabriella (8 pont) produkciója érdemel külön is említést. Valamint az, hogy a cseresarokból bevetett játékosok ismét igazolták, hogy számíthat rájuk az edző.

NB I, nők, alapszakasz, 10. forduló

TEVA-Gödöllői RC — Szolnoki Főiskola RK-SI 3:0 (22, 14, 20)

Gödöllő, 150 néző. Játékvezetők: Nagy L., Csikós
Gödöllő: Lutter 1, Horváth G. 8, Merkószki 4, Csengeri 9, Szakmáry 16, Széles 10. Csere: Lékó (liberó), Németh Zs. 5, Berze, Kriegel Zs 2. Edző: Ludvig Zsolt
Szolnok: Szepesi 3, Szikszai 6, Illésné 9., Pintér A. 10, Karakas 9, Szigediné 2. Csere: Kiss R.(liberó), Kovács F., Kun 1. Edző: Litkei Gábor

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Ludvig Zsolt:
— Nagyon örülök a megszerzett három pontnak az egyhónapos szünet után. Időnként meg kellett küzdenünk a remekül szerváló szolnokiakkal.
Litkei Gábor: — Sajnálom, hogy csak egy szetten keresztül tudtunk méltó ellenfele lenni a Gödöllőnek.

(forrás: Gödöllői Hírek)

Címkék: bajnokság szolnok röplabda gödöllő nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr883398805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása