A Kalo-Méh-Kecskeméti SE magabiztosan nyert 3:0-ra a másodosztályú Veszprémi RC otthonában a férfi Magyar Kupa első fordulójában. Az alföldi együttes ezzel a sikerrel továbbjutott a negyeddöntőbe.

A kecskemétiek teljes kerettel utaztak Veszprémbe, és kevesebb, mint egy óra alatt, pillanatnyi kihagyás nélkül, meggyőző játékkal nyerték meg simán a mérkőzést, és jutottak a legjobb nyolc közé.

Magyar Kupa, férfiak, 1. forduló

Man at Work Veszprémi RC — Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (—14, —12, —11)

Veszprém, 50 néző. Játékvezetők: Pőcze, Ortner
Veszprém: Dolgos, Kráml, Myszöglád, Horváth Sz., Seck, Tóth T. Csere: Szűcs P. (liberó), Dordzsceren Cs., Garamvölgyi O., Sándor Cs., Saitz, Széll. Játékos-edző: Seck György
Kecskemét: Bokor G., Hatvany Zs., Szappanos M., Somodi, Csoma, Farkas P. Csere: Szabó T. (liberó), Tóth I G., Erki, Csányi D., Csala, Dorcsák. Edző: Gyurkó Sándor

(forrás: veszpremvolley.hu)

Címkék: veszprém kecskemét röplabda magyar kupa vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr583395326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása