A férfi NB I alapszakaszának 11. fordulójában a Sollight-Nyíregyházi FRK vasárnap a Kalo-Méh-Kecskeméti SE otthonában lép pályára. A szabolcsiak játékos-edzője reméli, hogy együttese teljes kerettel utazhat az alföldiek otthonába.

A legutóbbi bajnoki körben az éllovas Kaposvár vendégei voltak a szabolcsiak (kikaptak 3:0-ra), vasárnap pedig a tabella második helyén álló Kecskeméthez látogatnak. Közben volt egy kupameccs, csütörtökön este a MAFC nyert 3:1-re a Nyíregyháza ellen, igaz, itt lesz még egy visszavágó. A nyírségiek tartalékosan játszottak, hiszen hiányzott Pampuch Csaba, Horváth László és Szabó Attila is

— Remélhetőleg vasárnap a teljes kerettel utazhatunk Kecskemétre — kezdte Bugyi József. — Itt sem mi vagyunk az esélyesek, ám bízom benne, hogy a kaposvári teljesítményünkhöz hasonlót tudunk majd produkálni, és ezzel acélosodik a játékunk, ami majd riválisainkkal szemben kamatoztatni is tudunk. Remélem, Kecskeméten a környezet, a közönség és az ellenfél is feldobja majd a csapatot, miként tette ezt Kaposváron.

(forrás: szon.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét nyíregyháza röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr403396606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása