A csepeli Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület csapata november ötödikén részt vett a székesfehérvári mini tornán! A fővárosi fiatalok jól teljesítettek, és a negyedik helyet szerezték meg.

A csepeli fiatalok a csoportjukban a házigazda Felsővárosi Általános Iskola együttesét 2:0-ra (11, 9), a Dunaújvárost pedig 2:1-re (—25, 13, 7) győzték le, ezzel értelemszerűen a trió első helyén végzett. A döntőbe jutásért a Dág több éve együtt játszó csapatától 2:0-ra (20, 19) kikapott a BIRSE, amely így a 4-6. helyért játszhatott tovább. A torna végén a Felsővárosi első és második csapatát is 2:0-ra verte a fővárosi együttes, ezzel a negyedik helyet szerezte meg. Börcsök Csaba edző értékelése szerint a csapatban mindenki jól játszott, annak ellenére, hogy mindannyian elsőéves minik. A legtechnikásabb játékos címet Ghazal Jamil kapta.

A Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület csapata: Ványi Tamás, Kovács Péter, Balogh Csaba, Nagy Dániel, Amabile Matteó, Börcsök Csaba edző, Amabile Dárió, Ghazal Jamil

Kecskeméti tornagyőzelem

A kilenccsapatos tornát a Kecskeméti Sportiskola nyerte, az alföldiek mind az öt mérkőzésükön 2:0-ra győztek.

Felsővárosi Őszi Fiú Mini Kupa
1. Kecskeméti Sportiskola
2. Kaposvári Sportiskola
3. Dág
4. BIRSE
5. Felsővárosi Általános Iskola, Székesfehérvár I
6. Felsővárosi Általános Iskola, Székesfehérvár II
7. Dunaújvárosi Sportiskola I
8. Dunaújvárosi Sportiskola II
9. Széna téri Általános Iskola, Székesfehérvár

A Kecskeméti SI csapatának tagjai: Pesti Marcell, Fazekas Gábor, Leiner Péter, Török Szabolcs, Pinczés Balázs, Kiss Ferenc, edző: Nagy Péter

Címkék: csepel röplabda utánpótlás börcsök birse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr683360980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása