A Kalo-Méh-Kecskeméti SE 3:0-ra nyert a Szolnoki Főiskola RK-SI otthonában a férfi NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában. Gyurkó Sándor, a vendégek edzője mégsem maradéktalanul elégedett együttese mutatott játékával.

— Ha csak a számokat nézzük, akkor sima volt — összegzett tömören Gyurkó Sándor a vasárnapi, szolnoki győzelmet követően. — Eldöntöttem, hogy a mai meccsen nem játszatom Csala Bernátot. Ő az egyik legbiztosabb nyitásfogadó a liberón kívül a csapatban, gondoltam, hogy bizonytalanabb lesz a nyitásfogadásunk. Bíztam benne, hogy nem, de sajnos nem jött be, mert Farkas Péter és Szappanos Máté, akik játszottak azon a poszton, bizonytalanabbak voltak. Ezáltal kiismerhetőbb volt a játékunk, és az első játszmában tényleg csak a végén tudtunk fordítani egy-két jó blokkal és mezőnyvédekezéssel. Már 20:16-ra vezetett a Szolnok, de akkor pontot érő sáncokat hoztunk, és mezőnyben nagyon jól összeállt a társaság. A második játszmában fej-fej mellett haladtunk, de Csoma Krisztián három vagy négy ászértékű nyitásával el tudtunk húzni, és ez az egész játszmára rányomta a bélyegét, hiszen összesen hét ászértékű nyitásunk volt ebben a játékrészben. A harmadik játszmát nem nagyon lehet értékelni, hiszen olyan hitehagyottá vált a Szolnok, és sokat hibázott, mi pedig ebben az időszakban hibáztuk a legkevesebbet, ezáltal alakult ki egy a tízpontos különbség. Nem igazán vagyok boldog, örülök a három-nullás győzelemnek, de a mutatott játékban még mindig többet várok, de már léptünk előre a múlt heti meccshez képest.

NB I, férfiak, alapszakasz, 9. forduló
Szolnoki Főiskola RK-SI — Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (—22, —20, —15)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét szolnok röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr523359696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása