Mivel a női válogatott a november 8-13.. között esedékes azerbajdzsáni olimpiai előselejtező-tornára készül, november 20-ig szünetel az élvonalbeli bajnokság. A többhetes pauza azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy unatkoznának a TEVA-Gödöllői RC csapatának tagjai. Sőt!

Ludvig Zsolt vezetőedző egyedül Csengeri Petrára nem számíthat a Szolnok elleni bajnoki ütközetig. Igaz, ez a kellemes gond kategóriájába sorolható, hiszen a tehetséges ütőjátékos a válogatottal tréningezik Tiszaújvárosban. Az ő behívására a hírek szerint azért volt szükség, mert a nemzeti együttes kezdőcentere, az Olaszországban légióskodó Filipovics Anita magánéleti okok miatt lemondta a válogatottságot!

A napi edzések mellett felkészülési- és tétmeccseken egyaránt pályára lép majd a gödöllői társulat a következő napokban. November 5-én, szombaton két formációra oszlik a gödöllői játékoskeret, hogy délelőtt és délután valamennyi csapattag egyforma terhelést kapjon az ifjúsági-válogatott elleni tesztmérkőzéseken, Dömsödön.

November 9-én, szerdán 18 órakor a Magyar Kupában mutatkozik be a Gödöllő, amely az első forduló első mérkőzésén a Budai XI SE-t fogadja hazai pályán. A program azonban nem ér véget a találkozó után, hiszen — először a klub történetében — közönségtalálkozóra várják a szurkolókat és az érdeklődőket. Az esemény 21 órakor kezdődik az egyetem B kollégiuma tövében található Club Katlanban.

A szurkolói eseten résztvevők bepillantást nyerhetnek a gödöllői csapat életébe, valamint kérdezhetnek a lányoktól, és edzőjüktől, Ludvig Zsolttól. Mi több, talán azt is megtudhatják, hogy érdemes-e kimenni az ötödik játszmában, 13:10-es állásnál egy korsó sörért!

A sport mellett a szórakozásra is szánnak időt a csapat háza táján. November 11-én, pénteken 19.30-tól ismét jótékonysági bál helyszíne lesz az egyetem Alma-Mater étterme. Az est bevételét — a költségek levonása után — a Gödöllői Röplabda Sport Alapítvány bankszámlájára utalják át.

(forrás: godolloi-hirek.hu)

Címkék: röplabda gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr763355106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása