Megkezdi szereplését a NEVZA Club Championships sorozatban Dobos Ildikó együttese, a z angol Polonia IMKA London. Mindhárom mérkőzést élőképes közvetítés segítségével lehet nyomon követni.
 
A NEVZA Club Championships trófeájáért idén nyolc csapat száll harcba, a küzdelmek két darab négyes csoportban kezdődnek. A legjobb négy csapat kvalifikálja magát a 2012. januári négyes döntőbe.
 
Dobosék pénteken a dán Holte IF ellen kezdik meg szereplésüket, melyet 18:30-tól az alábbi linken keresztül lehet megtekinteni. A Polonia majd kék mezben fog játszani. Szombaton 17:00-tól szintén egy dán csapat, név szerint a Fortuna Odense lesz az angol együttes ellenfele, Dobosék narancs színű mezben lépnek majd pályára, a mérkőzést ide kattintva lehet megtekinteni. Vasárnap piros szerelésben lesznek majd láthatóak a londoniak, akik déltől a norvég Oslo Volley ellen lépnek pályára. Az előképes közvetítés ide kattintva érhető el.
 
NEVZA Club Championships, csoportok
 
1. csoport (Holte, Dánia): Holte IF (dán), Fortuna Odense (dán), Oslo Volley (norvég), Polonia IMKA London (angol)
 
2. csoport (Vordinborg, Dánia): Vordingborg (dán), Bröndby (dán), Stod Volley (norvég) and Lindesberg (svéd)

Címkék: anglia bajnokság röplabda dobos polonia nevza

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43351963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása