Kisorsolták a 2013-as Európa-bajnokság selejtezőjének csoportbeosztását. Az első kör 2012 májusában, a második szeptemberben, az utolsó 2013 májusában lesz. A magyar válogatottak a második körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe, és egyaránt rendeznek egy tornát!

A férfiak az F-csoportba kerültek, amelyben a 2009-es ezüstérmes Franciaország, a 2007-es aranyérmes Spanyolország és Litvánia lesz az ellenfél. Az első kört 2012. szeptember 6-9. között hazánkban rendezik. A nők az idei Euroligából jól ismert Bulgáriával, Csehországgal és az első kör győztesével (Ciprus vagy Lettország) találkoznak, és a második tornát szeptember 13-16. hazánkban rendezik.

A junioroknál a 2012-es Európa-bajnoki selejtezőre sorsolták a csapatokat, a magyar férfiválogatott a B-csoportba került, amelyben a következő együttesekkel kell majd megküzdenie: a házigazda Ukrajna, valamint Hollandia, Belgium, Izrael, és egy előselejtezős továbbjutó (Horvátország, Ciprus vagy Svájc). A magyar nők a C-csoportban Finnországgal, Görögországgal, Portugáliával, Oroszországgal és a tornának otthont adó Romániával kerültek össze.

Címkék: európa selejtező válogatott röplabda sorsolás európa bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr523352404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása