Élvonalbeli pályafutása eddigi legnehezebb mérkőzése vár a Sümegi RE férficsapatára, amely vasárnap a bajnoki címvédő Fino-Kaposvárt fogadja az alapszakasz kilencedik fordulójában.

A Sümegi RE az elmúlt fordulókban felfelé ívelő tendenciát mutat, hiszen kétszer is nyert. Hogy képes-e folytatni a jó szériát Fehér Tibor edző alakulata, arra — az erőviszonyokat látva — a válasz egyértelmű nem. A sümegi tréner elmondta, közönségcsalogató összecsapásra számít, ahol minden pont megszerzése öröm lesz számukra, de egy szett megnyerése már a mennyországot jelentené a házigazdának!

— Hazánk kiemelkedően legjobb csapata a Kaposvár — ismerte el Fehér Tibor. — A Törökországból hazatért Demeter György az egyik legjobb magyar edző, aki remek munkát végez, hiszen tanítványai veretlenül vezetik a táblázatot. Az egész csapatunk harcra kész, szerencsére mindenkire számíthatok. Ez azt jelenti, hogy visszatért Cziczó Gábor, és felépült sérüléséből Lakics Bence is. Természetesen tisztában vagyunk az esélyekkel, de ettől függetlenül szeretnénk megnehezíteni a bajnok dolgát.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713352394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása