A newcastle-i székhelyű Team Northrumbia — Tóth Luca és Berndt Attila jelenlegi klubja — magyar röplabdázók jelentkezését várja, a sikeres pályázó pedig januártól már utazhat is az észak-angliai városba!

Az élvonalbeli angol röplabda-bajnokságban szereplő Team Northrumbia a női csapatát januártól újabb magyar játékossal erősítené, ezúttal négyesütő-poszton. A játékos számára biztosított az ingyenes nyelvtanfolyam, hozzáférés a rendkívül modern és magas színvonalú sporteszközökhöz, létesítményekhez. Profi szakmai stáb, képzett edzők, fizió és statiszta segíti a csapatot. A lehetőség egyelőre fél évre szól, de természetesen, ha beválik mindkét fél részéről a dolog, akkor van lehetőség teljes ösztöndíjra is jövő év szeptemberétől!

A jelentkezéshez videó szükséges, további információért lépjetek kapcsolatba Berndt Attilával az attilaberndt@gmail.com címen!

Newcaslte-ben tényleg komoly munka folyik, ahol az emberek betartják ígéretüket. Volt szerencsém együtt dolgozni a csapat trénerével két évvel ezelőtt, aki valóban jó edző. Ha szeretnéd angol nyelvtudásodat fejleszteni, valamint egy gyönyörű, igazi angol nagyvárosban akarsz élni, akkor ez a neked való pályázat!

Címkék: anglia légió röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr213336028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása