A győzelem reményében lép pályára a nyeretlenül sereghajtó Debreceni EAC otthonában a Sümegi RE férficsapata, szombaton 17 órától. Az NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójában a bakonyiak kénytelenek nélkülözni egyik kulcsjátékosukat.

A Sümeg az elmúlt héten megszerezte első győzelmét a bajnokságban, hiszen a Nyíregyházát hazai pályán 3:1-re verte. Fehér Tibor edző szerint csakis maximális odafigyeléssel tudnak majd jó eredményt elérni a következő találkozón, Debrecenben. Nehezíti a dolgukat, a közel ötórás utazás, és az, hogy Cziczó Gábor nem tud a csapattal tartani.

— Bízom benne, hogy a múlt heti siker a helyes irányba tereli a csapatot — nyilatkozta Fehér Tibor. — A sereghajtó már megmutatta erejét, hiszen az elmúlt héten a Szolnok otthonában hozzánk hasonlóan szoros meccset játszott.  Ez is jelzi, egyáltalán nem szabad lebecsülnünk őket. Nem téveszt meg bennünket az eddigi eredménytelensége. Aki azt hiszi, gyerekjáték lesz megszerezni a győzelmet, az nagyon téved. Cziczó helyén Soós András kap majd lehetőséget centerposzton, aki a múlt héten is bizonyította, lehet rá számítani. Sajnos a fiatal Lakics Bence még nem teljes értékű, de már edzésbe állt, és talán vállalni tudja a játékot is.

(forrás: Veszprém megyei Hírlap)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr853336094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása