Megkezdte a felkészülést a novemberben sorra kerülő olimpiai előselejtező-tornára a magyar női válogatott, de egyelőre csak kilenc játékossal indult meg a munka Tiszaújvárosban.

Mivel a legtöbb játékos klubcsapatával különböző bajnokságokban szerepel, a szövetség engedélyezte, hogy később csatlakozzanak, ahogy azt a menetrendjük megengedi. Az edzőtábor második felére már teljes lesz a válogatott kerete.

A válogatott célkitűzése a tisztes helytállás, az együttes Csehországgal, Azerbajdzsánnal, Bulgáriával, Ukrajnával és Dániával került azonos olimpiai előselejtezős csoportba. A tornára november 8. és 13. között kerül sor Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban. A csoportból csak az első helyezett léphet tovább egy újabb selejtezőtornára, ahonnan ki lehet jutni a londoni ötkarikás játékokra.

(forrás: MTI)

Címkék: olimpia válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr863328043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása