Nem történt meglepetés Csepelen, a címvédő Fino-Kaposvár 3:0-ra nyert a férfi NB I alapszakaszának hetedik fordulójában. A meccs mindössze 65 percig tartott.

Az előzetes esélylatolgatások egyértelműen a somogyiak sikerét jelezték, és a kaposváriak igazolták a várakozásokat a pályán. A Csepel az első szettben szerezte a legtöbb pontot, amikor is 19-ig jutott. A jól kezdő somogyi alakulat a második technikai szünetben már hét ponttal vezetett, majd tovább növelte előnyét.

A térfélcsere után a hazaiak eleinte még tartották a lépést a bajnoki címvédővel, a játszma második felében aztán megmutatkozott a különbség. A Kaposvár 17 pontot engedélyezett ellenfelének. A harmadik szettben a kaposváriak végig vezetve biztosan nyertek, és a játék minden elemében felülmúlták a csepelieket. A látogató bő egy óra alatt szerezte meg újabb győzelmét, és továbbra is őrzi veretlenségét az élvonalban.

A csepeliek az elsődleges célt elérték, azaz tisztességes találkozót játszottak a bajnoki cím elsődleges várományosa ellen.

NB I, férfiak, alapszakasz, 7. forduló

Csepel — Fino-Kaposvár 0:3 (—19, —17, —15)
Csepel, 60 néző. Játékvezetők: Donkó, Vári
Csepel: Buzás, Kunnert, Sow, Tamás Z., Daróczi, Pajor. Csere: Fogl (liberó), Rigó. Játékos-edző: Tamás Zoltán
Kaposvár: Szabó A., Kaszap, Geiger, Nagy J., Lesznyik, Nacsa. Csere: Deák (liberó), Gergye. Vezetőedző: Demeter György

A statisztika ide kattintva megtekinthető!

A juniormeccs statisztikája ide kattintva megtekinthető!

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: csepel kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr633322832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása