A CSU Medicina női röplabdázói a Románia Kupa nyolcaddöntőjével, és ennek keretében két győzelemmel kezdték a hivatalos idényt. A marosvásárhelyiek kétszer győztek az Arges Pitesti ellen

Az idei kiírás szerint a Románia Kupa nyolcaddöntőit egyetlen helyszínen, Zilahon rendezték, abszolút újítás volt azonban, hogy két menetben, szombaton és vasárnap is (október 15-16.) megmérkőztek az ellenfelek. A továbbjutóknak hétfőn kellett volna az eredeti terv szerint a negyeddöntőket is lejátszaniuk a négy kiemelt ellen, azonban a szakszövetség ezt végül későbbre halasztotta. Egyelőre nem csak az nem világos, hogy mikor, hanem az is, hogy hol rendezik meg ezeket a találkozókat.

A marosvásárhelyi CSU Medicina együttesének ellenfele az Arges Volei Pitesti csapata volt, amelyet kétszer egymás után legyőzött Luka Valeriján edző alakulata. A két csapat összesen hét szettet játszott, s csak az elsőben sikerült nyernie a Pitestinek, aztán az első mérkőzésen 3:1-re (—18, 22, 21, 22), a másodikon 3:0-ra (20, 12, 15) maradtak alul a marosvásárhelyiekkel szemben.

Érdekesség, hogy mivel ezek a voltak mindkét napon az utolsó párharcok, s a többi találkozó nagyon kiegyensúlyozott volt és hosszúra nyúlt, a labdarúgó Bajnokok Ligája-összecsapásokhoz méltó időpontban zajlottak. Az első napon 22 órakor kezdődött a meccs és szinte éjfélkor zárult, míg a második napon fél tízkor indult útjára az első szerva.

A negyeddöntőben a CSU Medicina ellenfele az Unic Piatra Neamt lesz, amelyet az előkészületi periódusban sikerült legyőznie.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr493312291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása