A VIKSZ-Agria RC-Eger hazai pályán 3:1-re nyert a Tiszavasvári SE ellen a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz harmadik fordulójában.

Két sikertelenül megvívott találkozóval nyitottak a hevesiek a szezonban, így nagy jelentőségűvé vált a vasárnap déli párharc. A teher nem nyomta a hazaiak vállát, és jó játékkal gyűjtötték be a rendkívül fontos pontokat. A Szüreti Kupán már sikerült borsot törniük a vasvári lányok orra alá, és most, néhány héttel később is sikerült őket felülmúlniuk.

A mérkőzés koreográfiája hasonlított a felkészülési tornán lejátszott, és egri szempontból 2:1-re megnyert meccshez. A simán megnyert nyitófelvonást követően megtorpant a házigazda és egyenlített a Tiszavasvári. A hullámvölgy nem volt tartós, sikerült rendezniük a sorokat a hazaiaknak, és nagy küzdelemben megszerezték első győzelmüket. Összességében minden pályára lépő játékos jó teljesítményt nyújtott a hevesieknél, győzelmük megérdemelt. A tartalékos vendégek sokat hibáztak, viszont jól küzdöttek.

Juhászné Tóth Mária, az Eger játékos-edzője: — Nagyon örülök a győzelemnek, igazi csapatmunka volt. Szeretnénk ezt a hozzáállást átmenteni a soron következő szegedi mérkőzésre.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 3. forduló

VIKSZ-Agria RC-Eger — Tiszavasvári SE 3:1 (18, —16, 20, 22)

Eger, 50 néző. Játékvezetők: Vigh, Nagy P.
Eger: Kolman, Tóth R., Juhászné, Kovács A., Hajdú, Róth. Csere: Mocsári, Nemes (liberók), Gáspár, Jékli, Mérkőy M., Szalmási. Játékos-edző: Juhászné Tóth Mária
Tiszavasvári: Répánszkiné, Szombati, Tóth D., Homoki J., Varga V., Mikli Á. Csere. Sándor B. (liberó), Országh R., Benedek E. Edző: Kolozsi János

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 8:6, 16:11, 21:15. 2. játszma: 7:8, 11:16, 14:21. 3. játszma: 4:8, 16:10, 21:17. 4. játszma: 8:6, 16:11, 21:18

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda tiszavasvári nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913307628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása