Mint arról már beszámoltunk, a Dinamo Moszkva 3:1-re nyert a Fakel-Novij Urengoj ellen az Orosz Kupa középdöntő-csoportjában, Nyizsnyij Novgorodban. Időközben nyilvánosságra került a találkozó statisztikája is: a győztes fővárosiak legeredményesebbje a 17 pontos Veres Péter volt!

A szibériaiaknál Konsztantin Bakun 27 pontot kalapált, de együttese így is kikapott Vereséktől! A Dinamo pénteken a Jaroszlavics Jaroszlavl ellen 3:0-ra nyert, ezzel folytatta jó sorozatát a kupában.

Orosz Kupa, középdöntő

Dinamo Moszkva — Fakel-Novij Urengoj 3:1 (15, —22, 19, 22)
Dinamo: Grankin 2, Kalinyin 11, Lee 11, Kruglov 14, Veres 17, Scserbinyin 10. Csere: Bragin (liberó), Osztapenko, Pavlov, Bezrukov. Vezetőedző: Jurij Cserednyik
Fakel: Abroszimov 8, Makarov 2, Pantelejmonenko 6, Kricskij 8, Bakun 27, Poltavszkij 9. Csere: Szokolov (liberó), Lipezin, Ignatyev, Asztasenkov. Vezetőedző: Szergej Sljapnyikov

Képgaléria itt!

Jaroszlavics Jaroszlavl — Dinamo Moszkva 0:3 (—23, —14, —22)

Címkék: orosz moszkva légió veres légiós dinamo

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr63304077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása