Két élvonalbeli röplabdamérkőzést is láthatnak a kaposvári szurkolók vasárnap a Városi Sportcsarnokban. A nőknél a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem az Újpestet látja vendégül, a férfi NB I-ben pedig a Fino-Kaposvár a listavezető MAFC-ot fogadja.

Vasárnap 11 órától az Újpest vendégszerepel Kaposváron. Ha nem az első csapat, hanem a juniorok jönnek, akkor nagyobb lesz az esély a somogyi pontszerzésre. A BITT felnőtt együttesét ebben a szezonban három egyetemista és kilenc középiskolás alkotja. A csapat hat mérkőzés után három győzelemmel és három vereséggel a hatodik a tabellán.

— Úgy gondolom, hogy egy meccs kivételével hoztuk a nyerhetőket. A Veszprémtől három-kettőre kikaptunk, de elégedett voltam a csapat játékával. Most erősebb ellenfelek következnek, de ez jó, mert csak ilyen mérkőzésekből tudunk tanulni — mondta Pálfy Marianna edző. — Dolgoznak a lányok, egységesek. Mindenki tudja, mik a célok. Az egyéni célokat tisztáztuk, a csapatcélokat megbeszéltük, úgyhogy egy irányba megy a társaság, úgy érzem.

A férfi NB I-ben a címvédő Kaposvár négy összecsapás után is veretlen. A fiúk legutóbb Dágon nyertek.

— Minden mérkőzésen egyre jobban játszunk, összekovácsolódunk, egyre több taktikai elemet tudunk megvalósítani. A folytatásban nem lesz olyan színvonal, mint eddig, de mindent megteszünk azért, hogy a saját játékunkat játsszuk, és ne az ellenféllel foglalkozzunk — mondta Kaszap Tamás.

A Fino-Kaposvár vasárnap 17 órakor a MAFC gárdáját fogadja. A fővárosiak öt mérkőzés után vezetik a tabellát. A két vasárnapi mérkőzésre egyaránt ingyenes a belépés, a kaposvári röplabdázók számítanak a szurkolók buzdítására.

A Kaposvár—MAFC juniormérkőzés nem a felnőtt találkozó után, hanem előtte lesz, 15 órai kezdéssel a vendégcsapat kérésére! A felnőtt mérkőzés kezdési időpontja változatlan, 17 óra.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr523303914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása