A hivatalos idénykezdet előtti utolsó formaellenőrző tornán a marosvásárhelyi CSU Medicina női röplabdázói minden mérkőzésüket megnyerték. Adina Salaorut választották a legjobb játékosnak.

A Lugos Kupán a marosvásárhelyieken és a házigazda CSU Lugoj együttesén kívül az Universitatea Cluj és a szerbiai Vojvodina Novi Sad vett részt. A CSU Medicina az első mérkőzést 3:1-re nyerte a hazai Lugos ellen, majd egyaránt 3:2-re győzött a kolozsvári és újvidéki ellenfeleivel szemben, elhódítva a serleget.

A torna végén egyéni díjakat is kiosztottak. A legjobb játékosnak a CSU Medicina válogatott játékosa, Adina Salaoru bizonyult, csapattársai közül Lorena Ciocian lett a legjobb feladó, Radostina Chitigoi pedig a legjobb ütőjátékos.

A hivatalos idény jövő szombaton, október 15-én rajtol a Románia Kupa nyolcaddöntőivel.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr83288352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása