A címben szereplő mondat annak idején a Heti hetes című tévéműsorban Kern András szájából hangozott el. Most elfogtunk egy levelet, amelyet Szolnokról küldtek...

Tisztelt Csóka István úr!

A legutóbbi forduló tudósításait olvasgatva néhány durva hibára hívnám föl figyelmét. Nevezetesen a Szolnoki Főiskola RK-SI — Veszprém mérkőzéssel kapcsolatban.

1. Litkei Gábor a Szolnok edzője.
2. A tudósítás végén a csapatok megnevezése, illetve a játékosok felsorolása fel van cserélve. Olyan, mintha átigazoltak volna egymás klubjába.
 (Kérdezem: Ön ennyire nem ismeri az egyes csapatokat, de legalább a meghatározó egy-két játékos nevét, hogy feltűnt volna a csere??) Nincsenek pedig olyan sokan... Sajnos!
3. A szolnoki csapatban már néhány éve szerepel egy játékos, akinek a nevét még nem sikerült helyesen leírni. Rendre Szegediné néven emlegetik.
Szíves tájékoztatásul most leírom a teljes nevét helyesen: SZIGEDINÉ LÁSZLÓ RITA. Röplabdás berkekben pedig nem ismeretlen a neve, évekig játszott anno az NB I-es Jászberény csapatában.
4. A Veszprém kispadján Magi Gábor és Katona Péter ült az Ön által leírtakkal ellentétben.

Nem tudom, ki volt az informátora e mérkőzéssel kapcsolatban, de elég sok hibát ejtettek, lehet, hogy így közösen!

Kérem, ha módjában áll, mielőbb javítsa ki e hibákat!

Üdvözlettel: egy szolnoki nyugdíjazott nem elég fanatikus volt röplabdaedző.

Péter Ferenc

Eddig az elfogott levél, most pedig a kérdés: ki a tököm az a Csóka István?!

Egyébként ha már a szolnoki meccstudósításoknál járunk, akkor itt és most szeretném nagyon szépen megköszönni Litkei Gábornak a rendszeres eredményközlést, Pammer Antalnak a rendszeres, részletes, pontos és minden igényt kielégítő tudósításokat, Péter Ferencnek pedig a barátságot!

Ettől működik ilyen jól a mi kis blogunk... Ez a titka!

Címkék: vélemény szolnok röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr283277471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása