Nagy Jenő lett az Újpesti TE szakmai vezetője, aki a hunvolley.blog-nak elmondta: nem igaz, hogy ultimátumot kaptak a játékosok a Békéscsaba elleni mérkőzés előtt.

A brse.hu tudósítást közölt a vasárnapi Békéscsabai RSE — Újpesti TE (3:1) NB I-es női mérkőzésről, amelyet a hunvolley.blog is átvett, természetesen forrásmegjelöléssel!

Ebben a következő bekezdés szerepel:

„A bajnokesélyes fővárosiak meglehetősen rosszul kezdték az idényt, vereségre vereséget halmoztak. A szakosztályvezetés a találkozót megelőző héten kész tények elé állította az együttest: Békéscsabán nyernek, vagy keserű napok várnak rájuk. Érthető volt az erőszakosabb fellépés, válogatottak sokaságát tudhatnak soraikban, s a csapat elé célul, a bajnoki cím megszerzését tűzték ki.”

Ezzel kapcsolatban az UTE részéről Nagy Jenő nyilatkozott honlapunknak.

— Nem tudom pontosan, honnan származik ez az információ, de sejtem — nyilatkozta a hunvolley.blog-nak Nagy Jenő. — Békéscsabán az egyik újságírónak jó kapcsolatai vannak az Újpesthez, de erről eddig szó sem volt! A múlt héten, szerdán délután volt egy megbeszélés, amelyen Jurácsik Mátyás, Gegesi Kiss Pál és én vettem részt. Megbeszéltünk, hogy a szakosztály szakmai vezetésének feladatát én kapom. Magyarul én felelek a szakmáért az edzőkkel és a játékosokkal szemben, akik beszámolni tartoznak a szakosztályvezetésnek, rajtam keresztül. Csütörtökön ezt Jurácsik Mátyás az edzőkkel is közölte. Én azóta a két edzővel nem tudtam beszélgetni, erre most csütörtökön kerül sor, ekkor találkozom Farkas Mihállyal, Deme Gáborral, és a technikai vezető Nagy Péterrel. El fogom mondani az észrevételeimet és a kéréseimet.

Nagy Jenő közölte, nem csak a trénerekkel találkozik majd, hanem mindkét játékoskeret tagjaival elbeszélget.

— Roppant szigorúságról szó sem volt, ilyesmi nem hangzott el eddig — folytatta a szakmai vezető. — Hogy el fog-e hangzani, vagy sem, azt majd akkor lehet leírni, ha beszélünk az edzőkkel. Ami eddig ment, az nem eredményes, ezért változtatni kell a kommunikációban és az oda-vissza játékban is.

Az UTE a Tatabányai Volán SE elleni győzelemmel kezdte a bajnokságot, de aztán kikapott a BSE, a TFSE-KRA, a Gödöllő és a Békéscsaba együttesétől is, tehát öt forduló után három pontja van. A Közép-európai Ligában a Vasas nyert az Újpest ellen. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a bajnoki rangadókon az újpestiek felnőtt kerete játszik a korábban az alsóházba tartozó riválisok ellen pedig a juniorok.

Címkék: röplabda ute újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr73275231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása