Boldog születésnapot!!!!

 2011.10.03. 09:59

Október elsején ünnepelte első születésnapját a hunvolley.blog! Talán nem túlzás azt állítani, hogy sikertörténet lett belőle, de ez csak és kizárólag Nektek, olvasóknak köszönhető! Írhatnék egy hosszú bejegyzést az elmúlt esztendő nehézségeiről és örömeiről, csalódásairól és pozitívumairól, de most sem kedvem, se időm, meg nem is szeretném különösebben ünnepeltetni magamat, hiszen én mindig arra törekedtem és törekszem, hogy ezen az oldalon ne én legyen a főszereplő, hanem a röplabda!



Nagyon sok ember nem szereti ezt az oldalt, többen már feljelentéssel is fenyegetőztek. Ez számomra nem több, mint egy pozitív visszajelzés! Persze, ennél sokkal nagyon öröm az olvasottsági és látogatottsági statisztikákat nézegetni, és a dicséreteket olvasni, hallani! Mert azokból persze több van! Nagyon-nagyon szépen köszönöm elsősorban Nektek, olvasóknak, aztán természetesen a barátaimnak, akik folyamatosan bíztatnak, és ellendrukkereimnek is, hiszen az ő bosszantásuk jó adag pluszmotivációt jelent! Büszke vagyok a hunvolley.blog egyéves születésnapjára, de nem magam miatt, hanem miattatok! Annak pedig külön örülök, hogy a kettő közül az egyik Facebook-csoportunknak jelenleg 485 tagja van, és egy igazi röplabdás közösséggé vált!

Címkék: vélemény születésnap röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr463273772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása