Harmadik bajnoki mérkőzésén már a harmadik rangadó vár a Fino-Kaposvár férficsapatára. A vasárnap délutáni találkozón a tervek szerint már pályára lép az együttes régi-új játékosa, Geiger András is, aki hazai győzelemben bízik, és sok szurkolóra számít az NB I alapszakaszának negyedik fordulójában.

Úgy tűnik, jó erőben vannak a Kaposvár röplabdázói! A fiúk melle ráadásul a büszkeségtől is dagadhat: a bajnokság első és második meccsén megverték két nagy riválisukat, a Kecskemétet és a Dunaferrt. Demeter György vezetőedző legénységére a hétvégén újabb nagy rangadó vár: a legjobb négybe vágyó Kazincbarcikát fogadják.

— Szerintem nem volt meglepő az eredmény — mondta Gergye Roland. — Tudtuk, hogy a Kecskemét jól igazolt, de megtettük, amit lehet, és jól játszottunk, sikerült is nyerni! A Dunaújváros is egy fiatal csapat, jól küzdöttek, de hoztuk a kötelezőt. Rengeteg csapatgyakorlattal készülünk, csak a győzelem elfogadható. Megteszünk mindent, hogy szép játékkal nyerjünk.

A hét nagy híre az volt, hogy a Fino-Kaposvár leigazolta a 33 éves Geiger Andrást, aki hét év után tért vissza nevelőegyesületéhez.

— Én mindig is Kaposvárra jöttem haza az elmúlt években, ez az otthonom — nyilatkozta a magyar válogatott csapatkapitánya. — Itt szeretnénk letelepedni, és amíg a csapatnak szüksége van rám, állok rendelkezésre. Rutinos játékos vagyok, ezt képviselném a csapatban, a pályán. Ez egy fiatal társaság, a bajnoki címet és a kupagyőzelmet kell célként kitűzni. A bajnokságban ez nem is lehetetlen, de a Kecskemét nagy rivális, jó mérkőzésekre számítok.

A tervek szerint a válogatott játékos a hétvégén már be is mutatkozhat a somogyi együttesben.

— Én úgy gondolom, semmi nem áll útjába annak, hogy vasárnap pályára lépjek. Jó mérkőzésre számítok az egyik volt csapatom ellen. Kíváncsi vagyok, náluk milyen a társaság, egy sok nézőt vonzó találkozóban bízom — mondta Geiger András.

A Kazincbarcika háza táján a nyáron annyi változás történt, hogy Kovács II Zoltán külföldre szerződött, ugyanakkor legazolták a Dunaújvárosból Bokor Eleket. Lónárt Péter tanulmányi okok miatt eligazolt a csapattól. A borsodiak szezonja eddig hibátlan: az első fordulóban magabiztosan verték az újonc Sümeget, majd idegenben 3:1-re a Nyíregyházát, a harmadik fordulóban pedig a Debrecent győzték le.

A találkozó 17 órakor kezdődik a kaposvári Városi Sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713268712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása