Geiger András újra Kaposváron!

 2011.09.29. 10:48

Visszatért Kaposvárra Geiger András! A 33 éves válogatott röplabdázó hét év után igazolt újra a nevelőegyesületéhez, és a hírek szerint hosszú távra tervez a bajnokcsapatban.

Geiger András 17 évesen mutatkozott be a Kométa-Kaposvár felnőtt csapatában. Ezt követően a somogyiak alapembere és a közönség egyik kedvence lett. 2004-ben döntött a váltás mellett, és egy évet játszott Kazincbarcikán. Ezután Németországba költözött, ahol öt évet húzott le, a 2010—2011-es évadban pedig Romániában röplabdázott. A sportoló német és román bajnoki címet is szerzett és a Vfb Friedrichshafen, valamint a Remat Zalau színeiben a Bajnokok Ligájában is szerepelt.

A kaposvári játékos annak idején liberóposzton játszott, az elmúlt években viszont már ütőként számítottak rá klubjaiban. Geiger már a Fino-Kaposvár együttesével kezdte meg az idei nyári felkészülést, és sokáig szó volt arról, hogy Ausztriába szerződik. A hotVolleys Wien gárdájával azonban végül nem állapodott meg, így igent mondott a somogyiak hívására.

A röplabdázó és a klubvezetés szóban már megegyezett, és sajtóinformációk szerint hosszú távra, legalább három évre tervez Kaposváron. Geiger tudására és tapasztalatára nagy szüksége lehet Demeter György edző fiatal legénységének. Ha az igazolása elkészül, akár már vasárnap pályára léphet a Vegyész RC-Kazincbarcika elleni hazai meccsen.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda geiger

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr683264610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása