Két évig nem játszhat a bolgár női röplabda-válogatottban Eva Janeva csapatkapitány, aki nyilvánosan bírálta az együttes néhány hete menesztett szövetségi kapitányát, a szlovén Dragutin Balticsot.

A 26 éves kiváló játékos mellékbüntetésként 5000 eurós bírságot is kapott. Az augusztusi edzőtábort is kihagyó Janeva bocsánatot kért viselkedéséért, ennek ellenére a fegyelmi bizottság egyhangúlag döntött a szankció mellett mindössze két nappal az olasz-szerb közös rendezésű Európa-bajnokság rajtja előtt.

– Ez jó lecke lesz Eva Janeva számára – jegyezte meg Dancso Lazarov, a szövetség elnöke.

Baltics kirúgásának egyébként az a története, hogy állítólag szexuális ajánlatot tett két centernek, Hrisztina Ruszjevának és Cvetelina Zsarkovának! Ők azt állítják, hogy sms-t is küldött nekik, de ezt később nem tudták bizonyítani. A szövetség végül az Európa-bajnokság előtti felkészülési meccsek gyenge eredményeivel indokolta a menesztést. A szerb-olasz közös rendezésű tornán Baltics másodedzője, Dimo Tonjev irányítja az idén Euroliga-bronzérmes Bulgáriát.

Címkék: bulgária röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr533242980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása