Nehezen indult a gödöllői gyermek lánycsapat számára a szombati, hazai rendezésű Pál István-emléktorna, de a nap végére több ígéretes megmozdulással is jelezték, hogy lehet velük számolni a későbbiekben.

Rossz játékkal, de győzelemmel kezdett a hazai csapat a RUNKIL SE ellen. A Vasas elleni találkozón több játékos is mélyen tudása alatt teljesített. Többen morálisan, illetve a csapat egészében sem azt nyújtotta, ami elvárható lett volna, így 3:0-s vereséget szenvedett a Gödöllő. A Kecskeméti Sportiskola legyőzte a Vasast, és mindkét együttes felülmúlta Illés László tanítványait. Így az utolsó mérkőzésnek csak a kecskemétiek számára volt tétje, hiszen a játszmaveszteség azt jelentette számukra, hogy be kell érniük a második hellyel.

Minden megnyert játszma egy pontot ért, és minden mérkőzés három játszmából állt. Jól kezdtek a gödöllőiek, de a játszma végén az alföldiek koncentráltak jobban. A második szettben nyújtotta azt a hazai csapat, ami a felkészülés ezen fázisában elvárható. Végig fegyelmezetten, okosan játszva megnyerték a játszmát. A harmadik játszmában minden cserejátékos lehetőséget kapott, de még így is viszonylag szoros volt a vége, ám a papírforma egyelőre a Kecskemétet igazolta.

Ki kell emelni a hazai csapatból Juhász Boglárkát, aki a homályból előugorva csapata legjobb teljesítményét nyújtotta elsősorban a Vasas ellen, akkor, amikor erre különösen nagy szükség volt.

Pál István-emléktorna, Gödöllő

Gödöllő – RUNKIL SE 2:1
Vasas – Kecskeméti Sportiskola 1:2
Kecskemét – RUNKIL 2:1
Vasas – Gödöllő 3:0
RUNKIL – Vasas 0:3
Gödöllő – Kecskemét 1:2

A végeredmény

1. Vasas 7 pont
2. Kecskeméti Sportiskola 6 pont
3. Gödöllő 3 pont
4. RUNKIL SE 2 pont

(forrás: grcvolley.hu)

Címkék: röplabda gödöllő utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr273237769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása