A női NB I alapszakaszának második fordulójában, szombaton 16 órától a Veszprémi Egyetemi SC vendége lesz az Albrecht-Miskolci VSC-MISI. A borsodiak a nyitófordulóban aratott sikerük után a bakonyiak otthonában is nyerni szeretnének.

– A Veszprémet azok közé sorolom, akiket van esélyünk legyőzni – mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője. – Nem tudom pontosan, hogy a nyáron milyen változások történtek ellenfelünknél, de az előző években szerkezetében magas, rutinos játékosokból álló együttes volt a veszprémi. Bízom benne, hogy az elvégezett edzésmunka elég lesz ahhoz, hogy fizikálisan föléjük kerekedjünk, ugyanis a győzelem megszerzésének igényével lépünk majd pályára.

A tréner kifejtette, két dolog miatt biztosan nem lesz könnyű dolguk a VESC otthonában.

– Az ellenfélen túl két külső tényezőt is le kell küzdenünk – magyarázta Toma Sándor. – Az egyik az üvegfalas csarnok, amelynek a természetes megvilágítása, a várhatóan erős napfény szokatlan lesz számunkra, a másik, hogy a kis teremben várhatóan – a korábbi évekhez hasonlóan – ezúttal is sokan buzdítják majd a hazaiakat.

Egyelőre bizonytalan, hogy minden játékosára számíthat-e a veszprémi meccsen Toma Sándor!

– Voltak kisebb betegségek, de ezek messze nem olyan jelentőségűek, mint két játékosunk egyéb, nem szakmai jellegű problémája – árulta el a tréner. – Sajnos Szajkó Tímea és Mosonyi Tekla még mindig tárgyalásban van a klub vezetésével, szerződésünk véglegesítése ügyében, és emiatt bizonytalan, hogy egyáltalán számíthatok-e rájuk akár a mostani meccsen, akár a jövőben.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság veszprém miskolc röplabda nb1 mvsc vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr683231899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása