Vége az anyagi bőségnek a kaposvári férficsapatnál, így Csoma Krisztián után Schulcz István is visszatér Kecskemétre.

A röplabdázó elutazik a Kalo-Méh-Kecskeméti SE együttesével a hétvégi, nagybányai tornára, valamint pályára lép a Kaposvár elleni, jövő szerdai bajnokin is. Mindez a főszponzor cég tulajdonosának, Gillich Tamásnak köszönhető.

– Kedden este értem haza egy üzleti útról Olaszországból – mesélte Gillich Tamás. – Szerda reggel megyek be a cégemhez, és mutatja a portás a Petőfi Népét, benne a Schulczról szóló cikket. Felhívtam rögtön a klub szakosztály-menedzserét, Breszkó Andrást. Ő elmondta, hogy úgy van minden, ahogy az újságban leírták. Azaz a Kaposvárról távozó játékos a nevelőegyesületénél, a Kecskemétnél edz addig, amíg nem talál magának külföldön klubot. De Bandi azt is hozzátette, hogy akár játszana is a Kalo-Mék-Kecskeméti SE színeiben, de nekik erre nincs pénzük. Megnyerjük a bajnokságot, ha leigazoljuk? – kérdeztem, mire az volt a válasz, hogy igen. Akkor ezen ne múljon, állom a járandóságát! – válaszoltam. Én ugyanis már nagyon szeretnék a Messzi István Sportcsarnokban a kosarasok Magyar Kupa-győzelmét hirdető zászló mellé egy olyat, ami a mi bajnoki címünket, vagy kupagyőzelmünket hirdeti. Unom már, hogy örökké második helyen végez a csapat

– Elhiszem, hogy unja. Én is unom. Schulcz István nagy segítségünkre lehet abban, hogy végre aranyérmet szerezzünk. Úgy egyeztünk meg a játékossal, hogy ha talál magának külföldi csapatot a január 31-ig tartó átigazolási időszak alatt, akkor távozhat a klubtól. Ha nem, akkor a szezon végéig a Kecskemét játékosa lesz – mondta Breszkó András.

(forrás: baon.hu)

Címkék: kecskemét röplabda schulcz

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr223227822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása