Van élet a Nyíregyházi Főiskola SE után is! A nyíregyházi női röplabdacsapat sajnálatos szétesése sem ölte ki a sportág iránti lelkesedést a szakmai stáb tagjaiból. Kolozsi János edző és segítője, Fodor Gábor az NB II Keleti-csoportjában szereplő Tiszavasvári női együtteséhez igazolt.

Kolozsi János számára egyébként sem ismeretlen a terep, elvégre hét éve már irányította a szabolcsi település együttesét. A visszatérő trénerrel játékosok is érkeztek a megyeszékhelyről: Homoki Judit, Tóth Dorottya és Török Szimonetta az NYFSE, míg Varga Viktória eddig az NRK színeiben pallérozódott.

Egyébiránt több érdekességgel szolgál a bajnokság: az immár második vonalnak számító küzdelemsorozatban indul az egykori fellegvár Eger, továbbá olyan vidéki nagyvárosok, mint Debrecen és Szeged is képviseltetik magukat, illetve a főváros a Honvéd Zrínyi SE gárdájával. Ugyancsak besorolást kapott az elmúlt évadban még az Extraligában jegyzett NRK-Nyíregyháza! A Tiszavasvári pedig a legkisebb helyiség, amely csapatot üzemeltet a jelenlegi mezőnyben.

Keleti-csoport: Debrecen, Eger, Honvéd Zrínyi SE, Jászberény, NRK-Nyíregyháza, Szeged, Tiszavasvári

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: röplabda tiszavasvári nb ii nyíregyházi főiskola

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr463219006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása