Könnyed, szép győzelemmel indította a bajnoki szezont a Dunaferr SE férficsapata. Tomanóczy Tibor edző fiatal együttese a Nyíregyházát fogadta szombaton, és simán, 3:0-ra nyert.

Első bajnoki mérkőzésére készült szombat délután a Dunaferr. A dunaújvárosiaknál az jelentette a legnagyobb kérdést, hogy az alakulófélben lévő, fiatal együttes mennyire tudja elviselni a tétmeccs nyomását. Mint kiderült, ezzel most semmi probléma nem volt.

A házigazda könnyedén intézte el a szabolcsiakat, akik csak az első szettben tudták úgy-ahogy tartani a lépést a Dunaferr-rel. A kezdeti megilletődöttség után azonban rendezni tudta sorait a hazai csapat, s végül biztosan, 25:21-re megnyerte az első szettet. A másodikban már sokkal nagyobb különbség volt a két csapat között, elsősorban a nyitásokban, s azok fogadásában nőtt magasan a vendégek fölé az Újváros, amely a második szettet 25:17-re, a harmadikat 25:16-ra, így tehát a mérkőzést nagyon simán, 3:0-ra nyerte meg.

Nem véletlen, hogy Tomanóczy Tibor edző elégedett volt a látottakkal, különösen azzal, hogy a meglehetősen alacsony átlagéletkor ellenére is stabil, jó játékot mutatott együttese, amely végig irányítani tudta a mérkőzést, s magabiztos sikerrel kezdte az idényt.

NB I, férfiak, alapszakasz, 1. forduló

Dunaferr SE – Nyíregyházi FRK 3:0 (21, 17, 16)

Dunaújváros, 50 néző. Játékvezetők: Farkas L., Horváth M.
Dunaferr: Pápai, Szabó B., Pádár, Dávid Cs., Tóth A., Lukács A. Csere: Szücs Á., Földes, Gebhard N., Gebhard Á., Neukum. Edző: Tomanóczy Tibor
Nyíregyháza: Tolnai, Szilágyi, Ádám, Berkes, Bugyi, Hubicska. Csere: Szabó. Játékos-edző: Bugyi József

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: bajnokság dunaújváros nyíregyháza röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr173217971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása