Csehország és Ausztria két-két városában (Bécs, Innsbruck, illetve Prága és Karlovy Vary) rendezik meg a 27. férfi röplabda Európa-bajnokságot.

A szlovák válogatott hatodik alkalommal vehet részt a tornán, ahol a címvédő Lengyelország, a legutóbbi harmadik Bulgária és Németország ellenfeleként kell kiharcolnia a D-csoportból való továbbjutást. Szlovákia csoportmeccseit a prágai O2 Arénában játssza, elsőként a bolgárokkal mérkőzik meg.

– Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a legerősebb csoportba kerültünk. Alázattal fogjuk játszani a meccseinket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobbunkat nyújtsuk – nyilatkozta Emanuel Zanini, a szlovákok olasz edzője, akinek ez már a második Európa-bajnoksága lesz szlovák szövetségi kapitányként. – A bolgárok rendkívül összeszokottak, a németek komoly vérfrissítésen estek át, nem tudni, mit várhatunk tőlük, míg a lengyelek jelentősen meggyengültek.

Európa-bajnokság, férfiak

A-csoport, Bécs

Szlovénia, Ausztria, Törökország, Szerbia
B-csoport, Karlovy Vary
Oroszország, Észtország, Portugália, Csehország
C-csoport, Innsbruck
Franciaország, Finnország, Belgium, Olaszország
D-csoport, Prága
Szlovákia, Bulgária, Németország, Lengyelország

(forrás: ujszo.com)

Címkék: európa röplabda európa bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr73216039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása