Ismét megrendezik a Szüreti Kupa felkészülési női röplabdatornát Egerben. A szeptember 18-án esedékes viadal jubileumi lesz, hiszen immár tízedik alkalommal bonyolítja le az Agria RC.

Az utóbbi években rendre hat csapat kapott meghívást, így két helyszínen zajlottak a mérkőzések. Ezúttal a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban csak négy NB II-es együttes láthatnak a sportbarátok. A házigazdaként szereplő VIKSZ-Agria RC mellett a Kalocsai SE, a Jászberényi RK és a Tiszavasvári SE kapott meghívást. A felkészülés mellett ellenfélmustra is lesz a Szüreti Kupa a hevesiek számára, hiszen a nyugatra kerülő Kalocsa kivételével a csapatok egymás riválisai lesznek az NB II Keleti-csoportjában. Körmérkőzések alapján dőlnek el a végső helyezések. A mérkőzések három játszmái tartanak majd, így 3:0 vagy 2:1 lehet a végeredmény. A viadal az Eger – Jászberény mérkőzéssel veszi kezdetét jövő vasárnap.

Szüreti Kupa, felkészülési női torna, Eger

Szeptember 18. vasárnap, Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok

A mérkőzések sorrendje (kezdés 9 óra 30 perc)
VIKSZ-Agria RC-Eger – Tiszavasvári SE
Kalocsai SE – Jászberényi RK
Jászberényi RK – Tiszavasvári SE
Kalocsai SE – VIKSZ-Agria RC-Eger
Kalocsai SE – Tiszavasvári SE
VIKSZ-Agria RC-Eger – Jászberényi RK

A mérkőzések között 15 perc bemelegítési idő lesz. Minden csapat oklevelet kap, a győztes egy évig őrizheti a vándorkupát.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda szüreti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr43213512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása