A Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetség Röplabda Bizottsága idén nyáron is megrendezte hagyományos strandröplabda-tornáit, amelyek záróeseménye szeptemberre húzódott át.

Közrejátszott ebben a csúszásban az is, hogy a júniusra tervezett tornákat a rossz időjárás rendre meghiúsította. A kényszerszünet azonban nem szegte a résztvevők kedvét: a leállás után a szokásos helyszíneken (a Gébárti-tó strandján, valamint Kustánszegen) már rendben lezajlottak a viadalok.

A záró fordulóra szeptember első hétvégéjén került sor a Gébárti-tónál, ahol több mérkőzés is nagy küzdelmet és szép játékot hozott. A körbeveréseknek köszönhetően nem egy esetben pontszámítással kellett eldönteni a sorrendeket, úgy a dobogós helyeken, mint a hátrébb végző párosok esetében. Az összes nyári tornán részt vett párosok száma megközelítette a negyvenet.

Az utolsó forduló eredményei

Vegyes páros

1. Györe Viktória, Balázs Erik
2. Háriné Molnár Ágnes, Hári Zoltán
3. Molnárné Czigány Judit, Pais László

Férfi páros
1. Hári Zoltán, Pais László
2. Csóka Tamás, Czigány Péter
3. Pais Gergő, Vilman Krisztián

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: röplabda zalaegerszeg strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr123210661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása