Szabványméretű strandröplabda-pályát adtak át a kecskeméti Katona József Gimnázium udvarán. A pályát már évek óta tervezték, de csak most lettek adottak a feltételek.

A Katona József Gimnáziumban nagy hagyománya van a röplabdának, és egyre népszerűbb a strandröplabda is, a tanulók rendszeresen járnak versenyekre, így az ötlet már két éve megfogalmazódott az iskolaigazgató fejében. Szabó István a Hírös Híreknek elmondta, cégek és magánszemélyek támogatásával sikerült létre hozni 300 ezer forintból a húsz méterszer tízméteres homokos területet, az iskolának nem került pénzébe a beruházás. Az intézményben azt szeretnék elérni, hogy nyaranta olyan híre legyen a pályának, mint telenként a korcsolyázásnak. Elsősorban az iskola tanulói használhatják majd, de jövőre már a nagyközönség számára is nyitottá szeretnék tenni. A pályán már bajnokság zajlott, ezt követően pedig bográcsban főztek a strandröplabdázók!

(forrás: kecskemetitv.hu)

Címkék: kecskemét röplabda strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr93174238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása