A válogatott edzőtábora és olimpiai elő-előselejtezője miatt csak az első két hétben készült teljes kerettel Demeter György vezetőedző a Fino-Kaposvár következő szezonjára.

A bajnok és Magyar Kupa-győztes kaposvári férficsapat tovább fiatalodott a nyári szünetben, de a játékosok lelkesek, és várják a szeptemberi bajnoki rajtot. A szakvezetés nem titkolja: az előttünk álló hónapokban a fizikai és a technikai képzés kap nagy hangsúlyt.

Rendesen elfáradnak ezekben a hetekben a somogyiak. A régi-új vezetőedző, Demeter György napi két edzést vezényel a fiúknak, akik az atlétikapálya mellett egyre több időt töltenek el a sportcsarnokban is. A nyári szünetben minden téren sok változás történt. Eldőlt, hogy az anyagi gondok miatt a csapat csak a magyar bajnokságban és a kupában vállalja a szereplést. A játékosok közül Bagics, Hoboth, Németh és Csoma távozott, Schulcz sorsa még nem dőlt el. Gergye Roland, Dömötör Lajos, Nagy József és Kaszap Tamás viszont biztosan tagja a keretnek, és szó van Kovács I Zoltán visszatéréséről is.

A játékosok a sok változás és a nehéz anyagi helyzet ellenére sem mondtak le arról, hogy megvédjék elsőségüket a bajnokságban és a kupában. A pontvadászat szeptember második hétvégéjén rajtol, és a kaposváriakra rögtön nagy rangadók várnak az első fordulókban.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr933163209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása