Változás történt a Dunaferr SE röplabda-szakosztályának élén. Az elnöki pozíciót Szepesi Attila helyett a jövőben ifj. Komóczi Gábor látja el.

Az egykori kiváló birkózó, mesteredző, a két éve elhunyt id. Komóczi Gábor fia maga is aktív birkózó volt, de miután abbahagyta a versenyszerű sportolást, a röplabdásokhoz került masszőrnek, ahol évekig dolgozott, de manapság már az üzleti életben tevékenykedik.

– Annak idején Kelemen István hívott a csapat mellé – mesélte ifj. Komóczi Gábor. – Remek hangulat uralkodott az együttesnél, és én akkor nagyon megkedveltem a röplabdát. Mint köztudott, a nyáron a megszűnés veszélye fenyegette Dunaújvárosban a felnőtt csapatot. Ismét Kelemen István keresett meg, hogy mint üzletember, a kapcsolataim révén segítsek életben tartani a szakosztályt. Nem lehetett megengedni, hogy a tehetséges gyerekek, akik az utóbbi években folyamatosan az egyesülethez kerültek, elkallódjanak, mert nincs felnőtt csapat. A múltban annyi élményt adott nekem ez a sportág, tehát most örülök, hogy segíthetek. Édesapám is büszke lenne rám, hogy hozzá hasonlóan én is sportvezetőként tevékenykedem.

– Milyen hosszú időszakra terveznek?
– Egyelőre egy évről van szó. Alapvető célunk a folyamatos működés biztosítása a felnőtt és utánpótlás-csapatok számára. Ebben az esztendőben utánpótlás-szinten ahol elindulunk, ott nyerni szeretnénk, mert ehhez adottak a személyi feltételek. A felnőtt együttesnél pedig a szinten tartás a cél. Remélem sikerülni fog.

– Miként oszlanak meg a feladatok a szakosztályvezetésében?
– Tomanóczy Tibor és Kelemen István szakmai munkája garancia a sikeres működésre. A feladatköröket egyértelműsítettük, hozzáteszem, társadalmi munkában vállaltam el ezt a feladatot.

– Emlékeim szerint, amikor masszőrként dolgozott a csapatnál volt egy kabala figurája...

– Egy rózsaszín malac volt a közkedvelt állat, ami a nagy győzelmek alkalmával kapott főszerepet. A mai napig az irodám szekrényében őrzöm. Remélem, a bajnokság eredményes befejezése után ismét röfögni fog, hiszen nagyon kiéhezett a sikerre.

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: dunaújváros röplabda dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr813158387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása