A címvédő szlovén ACH Volley Bled és az osztrák bajnok Hypo Tirol Innsbruck sem indul a férfi Közép-európai Ligában. Helyettük az egyik beugró Toronyai Miklós és Szalai Szabolcs osztrák csapata, az SG Amstetten lehet.

Egyelőre csupán öt csapat szereplése biztos a Közép-európai Ligában: a horvát HAOK Mladost Zagreb és OK Mladost Marina Kastela, az osztrák hotVolleys Wien és SK Posojilnica Aich/Dob, valamint a szlovák VK Chemes Humenné ott lesz a mezőnyben. Szlovéniából és Magyarországról ezúttal nem érkezett nevezés, így a korábbi években rendkívül erős, színvonalas és népszerű sorozat létszáma bizonyára csökkenni fog. A hírek szerint a hatodik résztvevő Toronyai Miklós és Szalai Szabolcs új csapata, az osztrák SG Amstetten lehet.

Címkék: ausztria légió röplabda osztrák légiós szalai amstetten közép európai liga toronyai

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr423158748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása