Két hét haladék. És azután?

 2011.08.04. 22:03

Nem nevezett a bajnokságra az NRK-Nyíregyháza. A női csapat vezetése két hét haladékot kapott a szövetségtől, hogy befizesse a nevezési díjat. Közben a játékosokat már keresik más kluboktól.

Az már a múlt héten eldőlt, hogy a Nyíregyházi Főiskola SE női csapata nem indul a következő bajnokságban. Az együttes nem tudja előteremteni a szezonhoz szükséges négymillió forintot, így nem jelentkezett. Nem fizette be a nevezési díjat az NRK sem, így a többszörös bajnok és Magyar Kupa-győztes részvétele is erősen kérdéses. Egyelőre a hatszázezer forintos indulási pénz sincs meg, de a szövetség két hét haladékot adott a csapatnak a díj rendezésére. Közben a játékosokat folyamatosan keresik más kluboktól.

– Ilyés Bettina már a Vasassal edz, és a többi fiatal játékosunk iránt is van érdeklődés. Sajnálom, hogy a város kineveli a tehetségeket, akik így más csapatokban kamatoztathatják tudásukat – mondta Kőhalmi Richárd az NRK edzője.

Nyíregyházán több mint háromszáz gyerek röplabdázik rendszeresen, a Móricz, a Bem, a Zay és a Vasvári iskolai csapatai folyamatosan nyerik a korosztályos bajnokságokat. Az élcsapatok megszűnésével azonban a jövőben nem játszhatnának felnőtt szinten, Nyíregyházán. Az első osztályban több klub is bajban van. A két szabolcsi együttes mellett például a MÁV Előre sem nevezett.

(forrás: nyiregyhazinaplo.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda nyíregyházi főiskola nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr753126622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása