Augusztus elsején találkozott a nyári szünet után újra a Kalo-Méh-Kecskeméti SE férficsapatának kerete. Gyurkó Sándor edző első edzésén feltűntek régi-új arcok, de volt néhány hiányzó is.

A mester elmondta, három felkészülési tornát terveznek, köztük a kecskeméti Hírös Kupát is megrendezik a Messzi István Sportcsarnokban.

– A szegedi Csányi Dániel itt volt az első edzésen, örülök, hogy egy korábbi utánpótlás-válogatott játékost sikerült Kecskemétre csábítanunk – magyarázta Gyurkó Sándor. – A MAFC-ból Szappanos Máté érkezett, ő kecskeméti nevelésű, csak a tanulmányai miatt játszott eddig a fővárosiaknál. A régiek közül Rapi Róbert és Farkas Péter kivételével mindenki megjelent hétfőn este. Farkas kedden már jelentkezik edzésre, Rapi külföldön próbál munkát találni magának, de nem szakítjuk meg a kapcsolatot, várjuk vissza, ha úgy alakul. Itt volt még Kaposvárról Németh Ferenc, aki szintén nálunk lett élvonalbeli játékos. Ő még külföldi ajánlatok után is nézelődik, a hét közepén Szerbiába utazik, továbbá a Kaposvár is megtartaná. Meg kell várnunk, hogy mit mondanak neki Szerbiában. Ha ott nincs rá szükség, akkor Magyarországon fog játszani, s az ő döntése lesz, hogy nálunk, vagy a somogyiaknál. Természetesen mi nagyon szeretnénk, ha minket választana.

A felkészülés menetrendje a következőképpen alakul.

– Augusztusban edzünk délelőtt, délután – folytatta Gyurkó mester. – Eleinte sok kondi és atlétika lesz. Szükségük is van erre a srácoknak, nem mindenki jött vissza fitt állapotban. Három felkészülési tornán szeretnénk részt venni. Augusztus 13-án, vagy 14-én Dunaújvárosban lesz négycsapatos viadal (Dunaújváros, Kecskemét, Kaposvár, serdülőválogatott). Eztán szeptember első hétvégéjén rendezzük a Hírös Kupát, amelyen osztrák és román csapatok is játszanak. Szeptember közepén, Nagybányán lesz még egy torna, bár ez már belenyúlik a bajnokságba, mert tízedikén már tétmérkőzés van kiírva. Lehet, hogy halasztanunk kell, de ez még kérdőjeles.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703119393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása