Hivatalosan is kérelmezte a szövetségnél a részvételt a női A1-osztályban a Penicilina Iasi együttese, amennyiben valamelyik csapat visszalép. Miután egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a CSM Botosaninak nem sikerül biztosítania a részvételhez szükséges anyagi hátteret.

Jó esély van arra, hogy az előző bajnokság folyamán visszalépő, jászvásári Penicilina legyen az első fordulóban a marosvásárhelyi CSU Medicina ellenfele. Ehhez az szükséges, hogy sem a kieső Nagyszeben, sem a feljutásért szervezett torna harmadik, illetve negyedik helyezettje ne éljen a felkínált lehetőséggel, utóbbi csapatok ugyanis a szabály szerint elsőséget élveznek. Az eddigi információk szerint a Iasinak nem kell tartania attól, hogy más is pályázik az esetlegesen megüresedő helyre.

(forrás: szekelyhon.ro)
 

Címkék: románia román röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr643113024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása