Haldoklik az NRK!

 2011.07.29. 15:13

A szövetség türelmes. Gyaníthatóan a sportág nem túl fényes jelenével is indokolható, hogy bár a nevezési határidő július 26-án lejárt, az NRK-Nyíregyháza női csapatát még mindig visszafogadnák a női Extraligába.

Már csak a nyírségi klub elévülhetetlen érdemei miatt is. Elvégre, az elmúlt több mint egy évtized meghatározó együttese haldoklik, amelynek jár az utolsó esély. Az utolsó, hiszen a szomorú igazság: nincs pénz, miként csapat sincs. Így a felkészülés sem kezdődhetett el, holott itt lenne az ideje. Noha papíron még senki sem mondta ki az együttes szétesését, a riválisok kiszimatolták a problémát. Ennek jele, hogy a fiatal, az élvonalban is bizonyított játékosokra több csapat is szemet vetett. Információnk szerint a Békéscsaba például akár csomagban is vinné őket, szám szerint négy fiatalt!

Ezt hívják hullarablásnak! De miért nem lepődünk meg?

Miként azt megírtuk, a város másik egyesülete, a Nyíregyházi Főiskola SE már döntött: kiszáll az NB I-ből. Vagyis, a nyíregyházi felnőtt női röplabda eltűnhet a süllyesztőben.

Máshol sem fonják kolbászból a kerítést. Az ugyancsak a legjobbak között szereplő MÁV Előre is megrogyott: Fésüs Irén edző már távozott, a bajnoki címvédő BSE-t irányítja a jövőben. Férfivonalon is meglehetősen siralmas a kép, ami persze nem vigasz a nyíregyháziak számára.

Címkék: nyíregyháza röplabda nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr793109883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása